0 Läs mer >>
 
Okej, jag har inte tekniken på min sida idag. Har visst tapetserat inlägget med kanelbullarna jag bakade igår. Och jag lyckas inte få bort dem, så de får ligga kvar där och se förföriska ut.
Nu är man igång igen. Tycker jag är hungrig för jämnan och tänker på mat och sötsaker mest hela dagen. Igår bakades det kanelbullar i mitt kök, och ja där har vi en anledning till att gårdagen blev röd i Lifesum. Dumt kan man tycka.. 
 
Men idag tog jag nya tag! Jordgubbar, hallon, All-Bran, lättfil och ett kokt ägg till frulle. Lunchen hade jag inte planerat så slängde ihop en ugnsomelett med paprika, lök, tomat och lite falukorv vi hade kvar. Det blev även min middag. Imorgon blir det en sallad på spenat, mathavre, rödlök, gurka, paprika och tonfisk. Naturell yoghurt med vitlök och sambal oelek till. 
 
Kom nyss hem från en 5km rask promenad och imorgon ringer klockan frivilligt 6.30 så det börjar bli dags att lägga sig. Tvättid och simning står på morgomschemat, sen iväg till badhuset igen efter lunch med Noah och grannen + barn. Har jag tur så har min andre hälft moppat golven när jag kommer hem,  som jag varit påväg att göra i två dagar. 
 
Sov gott nu, det ska jag göra!
 

Röd igår, grön idag!

0 Läs mer >>
Inte för att va sån, men sommaren lider mot sitt slut. Tråkigt räcker inte till för att beskriva känslan. Men det finns inget ont som inte har något gott med sig. Man får mer tid att mysa inne, och blogga mer kanske! Själv ska jag ge mig en nystart med Lifesum, med början imorgon. Insåg ganska tidigt i våras att beachformen 2014 inte skulle hinna infinna sig, tappade motivationen och lade ned. Skulle hålla mig i vassen i sommar. Faktum är att så mycket jag badat i sjön i år, har jag aldrig i mitt liv gjort! Bättre va under ytan än på stranden om man ser ut som man gör :P Näe, en rejäl spark i baken, en egen PT och peppande vänner är vad jag behöver! Och ännu mer motivation! Minst 8kg ska väck! Så har du något av detta (inte kilona tack) att bidra med -hit me!
 
På matfronten är det stiltje och idétorka nu. Skulle gärna beställa Ica's matkasse, men det är så förbaskat kaloririka måltider i dem.. Påtal om kalorier. Undrar vad jag ska göra med alla fudgebrownies jag har kvar.
Och alla kanelbullar jag tänkte baka när det regnar imorgon??
 
Får komma på något,  eller helt enkelt "bara" låta bli dem. Nu kastar jag in handduken för idag och knyter mig. Bjuder på en bild från kvällens båttur. .
 
Sleep tight ♡
 
 
 

Sommartider, hej hej!

Matbloggstoppen