Icas matkasse

Vi beställde matkassen "Billiga veckan" för 4 personer i 5 dagar, på Ica Maxi och hämtade den i måndags.
549kr kostar det att prova en kasse, bokar man 3 direkt blir det billigare. Vi har ätit två middagar, och två luncher hittills. Igår blev det faktiskt hämtpizza :P I måndags lagade jag grönsakswok med karré till middag, gott och snabblagat!! Det blev också tisdagens lunch. Och till middag blev det då kyckling med äppelsås och en fräsch sallad till, även det riktigt gott! Eftersom alla recept är till 4 pers. så räckte det oxå till gårdagens lunch. Men torsk med potatismos som skulle varit middagen igår, kändes inte så "Valborg" så det tar vi i helgen. Inte för att pizza är så festligt heller, men man hade ju lite förhoppningar om grillning trots väderleksrapporten. För ovanlighetens skull stämde rapporten, därav blev det pizza istället. 

Till min bedrövelse ligger inte ett enda recept på under 500 kalorier!! Men så får det väl va den här veckan då.. Väldigt smidigt och "avstressande" att veta att allt finns hemma och att någon annan planerat och komponerat dessa (trots alla kalorier) näringsriktiga måltider. Kommer definitivt testas igen, när jag är klar med viktminskningen!

En del basvaror såsom, sambal oelek, soja, tomatpuré, buljong mm. måste man ha hemma.Grönsakswok med karré och en het och god sås med bl.a. ingefäraKycklingfilé med äppelsås och sallad på romansallad, morot, gräslök och lite vinäger.

Kommentera här:

Matbloggstoppen