Sommartider, hej hej!

Inte för att va sån, men sommaren lider mot sitt slut. Tråkigt räcker inte till för att beskriva känslan. Men det finns inget ont som inte har något gott med sig. Man får mer tid att mysa inne, och blogga mer kanske! Själv ska jag ge mig en nystart med Lifesum, med början imorgon. Insåg ganska tidigt i våras att beachformen 2014 inte skulle hinna infinna sig, tappade motivationen och lade ned. Skulle hålla mig i vassen i sommar. Faktum är att så mycket jag badat i sjön i år, har jag aldrig i mitt liv gjort! Bättre va under ytan än på stranden om man ser ut som man gör :P Näe, en rejäl spark i baken, en egen PT och peppande vänner är vad jag behöver! Och ännu mer motivation! Minst 8kg ska väck! Så har du något av detta (inte kilona tack) att bidra med -hit me!
 
På matfronten är det stiltje och idétorka nu. Skulle gärna beställa Ica's matkasse, men det är så förbaskat kaloririka måltider i dem.. Påtal om kalorier. Undrar vad jag ska göra med alla fudgebrownies jag har kvar.
Och alla kanelbullar jag tänkte baka när det regnar imorgon??
 
Får komma på något,  eller helt enkelt "bara" låta bli dem. Nu kastar jag in handduken för idag och knyter mig. Bjuder på en bild från kvällens båttur. .
 
Sleep tight ♡
 
 
 

Kommentera här:

Matbloggstoppen