Tillbakablick..

..till fredagen den 7:e mars för att vara exakt. 
Äntligen blev den efterlängtade lyxbehandlingen av hos Anna på Fager & Fin här i Kristinehamn!
Lilla lyx hette den och innehöll ryggmassage, ansiktsbehandling Classic (Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask samt återfuktande produkter), handmassage och handinpackning.
Dock gick inte porrengöringen att utföra, det gjorde fruktansvärt ont!! Sen är väl inte jag typen som biter ihop och står ut, förutom när jag föder barn. Så det var väldigt synd, var verkligen behövligt.
Men jag kom därifrån avslappnad, med ganska rent nylle, en dyr ansiktscreme och en Victorias Secret Body Mist - Passion Struck. 


Sen köpte jag en ny vårjacka på Intersport. En marinblå från Etirel. Vinterjackan jag hade i år fick jag köpa i stl 46 för att få plats med mjölkfabriken, sen hade jag ju iallafall några kilon till att få plats med då. Vårjackan köpte jag i stl 40 =) Den stramar lite, knappt synbart som tur är. Men det sporrar bara till att dra igång igen på allvar! Promenaderna har ju också uteblivit nu när jag varit krasslig, så till veckan blir det andra bullar! Eller nej, inga fler bullar.. Ska tagga inför Vårruset i Karlstad 14:e maj, så inga fler bullar för mig. Iallafall inte om det inte är lördag.
 
 


                                           Bilden är lånad från Intersport.se


 
 
 

Kommentera här:

Matbloggstoppen